BIO

ANTROPOLOGE – PROCESBEGELEIDER – INTROVERT – CREATIEVE DUIZENDPOOT

1996 – Ik studeer af als MASTER IN DE VERGELIJKENDE CULTUURWETENSCHAPPEN en start als onderzoeker aan de Universiteit Gent. Mijn mentor, em. prof. dr. Rik Pinxten, steekt me aan met een fascinatie voor het samenleven in superdiversiteit en dat laat me niet meer los.

25 jaar later – Ik kijk terug op een boeiend traject als onderzoeker, trainer, projectmedewerker en procesbegeleider. In een brede waaier Diversiteit & Inclusie projecten stond telkens dezelfde vraag centraal: “Hoe kunnen we VERBINDEN IN DIVERSITEIT in die vaak lastige, vaak boeiende complexe samenleving ?” Die expertise zet ik graag in voor jou en je team.


MIJN MANIER VAN WERKEN

In mijn begeleiding staan DOELGERICHTHEID, ACTIEVE BETROKKENHEID en VERBINDING tussen de deelnemers centraal. We vertrekken vanuit waardering voor wat goed gaat. Je start immers niet van nul; je draagt al een rijke expertise met je mee. Daar knopen we bij aan in de zoektocht naar nieuwe antwoorden.


Naast DIVERSITEITSCOACH ben ik ook single mom van twee knappe zonen, die me elke dag met fierheid vullen zonder daar eigenlijk speciaal iets voor te doen … Gewoon zo mooi zichzelf zijn.

We wonen sinds kort in Gent, samen met de rosse tijger (#tigerindahouse).

Mijn alter-ego ‘Mme BIE-joue‘ is graag creatief bezig en heeft een bijzondere voorliefde voor tekeningen en textiel. Ze heeft een webshop met spulletjes die sprankels vreugde toevoegen aan het dagdagelijkse leven.