PROCESBEGELEIDING

Een procesbegeleiding van de Diversiteitsacademie typeert zich als een betrokken partnerschap. We worden je bondgenoot in het ontwerpen en implementeren van je Diversiteit & Inclusiebeleid, in co-creatie met je team.

“Procesbegeleiding […] is de kunst om mensen door processen te leiden naar gemeenschappelijke doelen op een wijze die aanmoedigt tot gezamenlijke deelname, eigenaarschap en productiviteit.”
Liesbeth Muurling, Walliz

Marijke verdiept zich sinds 1996 onafgebroken in de vraag hoe een organisatie de transitie kan maken naar een diverse en inclusieve plek, met het hele team aan boord en met de neuzen in dezelfde richting. Op basis van die ervaring hebben we een modulair traject ontworpen, dat we op maat van jouw organisatie kunnen inzetten.

Modulair traject voor de ontwikkeling van een Diversiteit & Inclusiebeleid, op maat van je organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismaking. We bespreken samen wat de krachten en knelpunten zijn in je team, waar de kiemen van verandering al aanwezig zijn en welke stappen je kan zetten naar een duurzame D&I strategie. Boek een afspraak via Layla (layla@diversiteitsacademie.be).