INDIVIDUELE COACHING

Als inclusief leider ben je de stuwende kracht in de ontwikkeling van meer Diversiteit & Inclusie in je organisatie … Maar hoe creëer je voldoende draagvlak bij de andere teamleden? Vaak lijkt het of je staat te roepen in de woestijn. En van zodra je je in dit onderwerp begint te verdiepen, zie je dat zoveel procedures, structuren, afspraken en omgangsvormen om je aandacht vragen. Waar zet je eerst op in?

Voor leidinggevenden, HR-managers en D&I managers die graag efficiënt te werk willen gaan, ook al zien ze soms door het bos de bomen niet meer, biedt de Diversiteitsacademie een PAKKET INDIVIDUELE COACHING. Dit is een persoonlijke begeleiding die 100% focust op de krachtbronnen en de uitdagingen in de specifieke context van jouw organisatie.


In een individueel coachingtraject gaan de coach en de coachee vanuit een wederzijds engagement samen op pad. We vertrekken vanuit een analyse van de huidige situatie en van de opdracht en het mandaat dat de coachee heeft in de ontwikkeling van het D&I beleid. De coach begeleidt de coachee om een eigen pad uit te stippelen en concreet aan de slag te gaan.

De coach is een extern klankbord, een copiloot en mentor. Iemand die durft doorvragen en confronteren, en uitdaagt om grenzen te verleggen. Zo zoeken we samen naar duurzame oplossingen op maat van jouw organisatie.  

Elke samenwerking start met een vrijblijvende en gratis vraagverkenning. Contacteer Layla via layla@diversiteitsacademie.be om een afspraak te boeken.