AANBOD

IN DE DIVERSITEITSACADEMIE HELP IK LEIDERS VERBINDEN IN DIVERSITEIT. IK COACH DE GROEI VAN VERBINDENDE COMMUNICATIE, INCLUSIEF LEIDERSCHAP EN DIVERSITEIT & INCLUSIEBELEID. ZO WERKEN WE SAMEN AAN EEN STERK TEAM VAN TEVREDEN MEDEWERKERS DIE DE KRACHT VAN DIVERSITEIT INZETTEN VOOR DE GROEI VAN DE ORGANISATIE.

Wij bieden :

ONLINE TRAININGEN


Met de ONLINE TRAININGEN van de Diversiteitsacademie ontwikkelen we het vermogen tot VERBINDEND COMMUNICEREN IN DIVERSITEIT bij jou en je teamleden. Leerdoelen worden met een stap-voor-stap aanpak bereikt. De focus ligt op het verhogen van kwaliteit en efficiƫntie in de organisatie.

INDIVIDUEEL COACHEN


De focus bij INDIVIDUEEL COACHEN ligt op jou en je INCLUSIEF LEIDERSCHAP. We brengen samen je ambities in kaart (waarin wil je sterker worden), stippelen je traject uit en volgen samen je vooruitgang op. Ik ben je persoonlijke raadgever en klankbord.

PROCESBEGELEIDING


Als PROCESBEGELEIDER word ik jouw partner in de organisatie. We ontwerpen en implementeren een D&I STRATEGIE op maat van jouw team. Zo wordt jouw diversiteitsproject geen slag in het water, maar maak je met succes de kracht van diversiteit vrij.