WIE BEN IK?

Optimiste. Antropologe. Veranderkundige vanuit het systeemdenken. Coach en procesbegeleider die werkt vanuit waardering voor wat er al is. Op de praktijk gerichte analyticus. Creatieveling met een passie voor diversiteit.

Mijn missie is mensen verbinden in diversiteit. De uitdagingen waar wij als samenleving en als ‘werelddorp’ voor staan, vragen van ons dat we de krachten bundelen. Daar wil ik aan bijdragen.

In 1996 studeerde ik af als Master in de Vergelijkende Cultuurwetenschappen met een scriptie over intercultureel onderwijs. Mijn mentor, em. prof. dr. Rik Pinxten, stak me aan met een fascinatie voor het samenleven in diversiteit en die heeft me sindsdien niet meer los gelaten. De voorbije 24 jaar werkte ik mee aan onderzoek, projecten en verandertrajecten m.b.t. migratie, inburgering, interculturalisering en verbinding maken in diversiteit in verschillende sectoren. Je vindt een overzicht in mijn C.V.Verder ben ik mama van 2 zonen, die mooi aan het opgroeien zijn. In mijn vrije tijd transformeer ik mijn tuin tot klein natuurgebied, kweek ik groenten en creëer van alles en nog wat uit papier en textiel.

En de huiskatten Tijger en Alfred, die zagen dat het goed was ! 🙂