Verbinding maken bij culturele verschillen ? Het Diversiteit & Inclusie Kompas wijst de weg.

ATELIER + E-COACHING

De groeiende diversiteit om ons heen is boeiend, maar soms ook lastig. Dat gesprek over waarden op de werkvloer gaan we soms liever uit de weg. Of we passen ons aan, geven toe, maar blijven toch met een wrang gevoel achter. Soms gaat een team zwaar gebukt onder de misverstanden.

Laat je niet uitputten door deze problemen, want het kan anders! Dat merk ik elke dag als diversiteitscoach.

In mijn 24 jaar ervaring met verbinding creëren bij culturele verschillen heb ik een aantal sleutels voor inclusie bloot gelegd. Ik omschrijf ze in het DIVERSITEIT & INCLUSIE KOMPAS. Door systematisch 8 eenvoudige principes toe te passen in je communicatie en je beleid lukt het steeds vlotter om verschillen om te buigen van een hindernis naar een kracht in je 1-op-1 contacten, je team, en je organisatie of bedrijf.

Deze lente kan je kennis maken met het DIVERSITEIT & INCLUSIE KOMPAS in een workshop van 1 dag. Je vind er concrete handvaten, tips en trics, en inspiratie voor je praktijk. Samen gaan we op zoek naar oplossingen die werken!

Is dit voor mij ?

Ben je een medewerker of leidinggevende in een organisatie of onderneming met een grote (culturele) verscheidenheid aan mensen ? En wil je een beter contact met je collega’s en doelpubliek, zonder dat deze verschillen in de weg zitten ? Dan is deze workshop voor jou.

Wat is het resultaat ?

Stress en frustratie maken plaats voor een betere samenwerking. Arbeidsvreugde en collegialiteit stijgen, roddels en wrevel nemen af. Je bereikt een grotere tevredenheid bij je doelpubliek en de resultaten van je team gaan erop vooruit.

Hoe gaan we tewerk ?

In het atelier maak je grondig kennis met de 8 principes en leer je ze herkennen in je eigen praktijk. Via oefeningen en het gesprek in de groep verken je nieuwe manieren van handelen. We staan uitvoerig stil bij je eigen situatie.

Ik creëer voor jou een leeromgeving waarin een waarderende benadering, actieve betrokkenheid en ruimte voor onze gedeelde wijsheid centraal staan. De e-coaching ondersteunt je nadien bij de transfer naar je praktijk.

Plaats en datum

vrijdag, 20 april 2018 – De Stuyverij, Kortrijk

De deuren gaan telkens open om 9u00. We starten het atelier stipt om 9u30 en ronden af om 16u00. Er staat een gezonde broodjeslunch voor je klaar.

Wat neem ik mee op het einde van de dag ?

Je gaat naar huis met

  • een goed begrip van de superdiversiteit onder je collega’s en doelpubliek,
  • een goed begrip van de invloed van (culturele) diversiteit op je communicatie,
  • een goed inzicht in de 8 basisprincipes van het Diversiteit & Inclusie Kompas,
  • het vermogen om de volgende dag je professioneel handelen bij te sturen naar meer verbinding,
  • een handig werkboek,
  • een rugzak vol inspiratie,
  • je ticket voor 1 maand GRATIS E-COACHING en toegang tot de Facebook groep,
  • je set DIVERSITEIT & INCLUSIE POSTKAARTEN.

Kostprijs ?

€ 125,- (*)

(* excl. 21 % BTW voor zelfstandigen en bedrijven, all incl. voor particulieren en vzw’s)

STUDENTENTICKET : € 30,00 (incl. BTW) 

Daar is de gezonde broodjeslunch en het handig werkboek bij inbegrepen. Maar er is meer …

Er zijn 3 GRATIS BONUSSEN ?

Jawel !

BONUS 1 – Als deelnemer aan het atelier krijg je het DIVERSITEIT & INCLUSIE POSTKAARTENPAKKET t.w.v. € 11,95 cadeau. Daarin vind je 12 inspirerende citaten, waarmee je in je team het gesprek rond diversiteit & inclusie kan aanwakkeren.

BONUS 2 – Om je langer te kunnen ondersteunen en de transfer naar je praktijk te versterken, geef ik je 1 MAAND E-COACHING t.w.v. € 129,- cadeau. Tot 4 weken na de workshop kan je mij al je vragen mailen en je krijgt binnen de 48 uur (op werkdagen) een antwoord. Zo kan je snel weer vooruit in de verbinding met je collega’s en doelpubliek.

BONUS 3 – Ik ben natuurlijk niet de enige die je transfer naar de praktijk kan versterken. Er is ook de kracht en wijsheid van de groep ! In een gesloten FACEBOOK GROEP kunnen alle deelnemers elkaar blijven ontmoeten en inspireren. Je krijgt LEVENSLANGE TOEGANG. Zo heb je op elk moment back-up in het verbinding maken bij culturele verschillen !! De waarde daarvan kan ik niet in € uitdrukken …

Je kan het atelier ‘Verbinding maken bij verschillen? Het Diversiteit & Inclusie Kompas wijst de weg‘ ook aanvragen OP MAAT VAN JE ORGANISATIE OF BEDRIJF. Vanaf 6 deelnemers is dat voordeliger. Vraag vrijblijvend een offerte.