AANBOD

Heb jij het ook soms lastig met culturele verschillen? Ga je het gesprek met je collega over waarden op de werkvloer liever uit de weg? Heb je het gevoel dat jij altijd degene bent die moet toegeven? Frustreert het je dat je niet met elke cliënt dezelfde kwaliteit haalt? Gaat je team gebukt onder de misverstanden ?

Laat je niet uitputten door deze problemen, want het kan anders! Dit najaar vind je concrete handvaten, tips en trics, en inspiratie voor je praktijk in de nieuwe workshop van de Diversiteitsacademie. Op 10 verschillende locaties in Vlaanderen gaan we aan de slag met het gloednieuwe Diversiteit & Inclusie Kompas en zoeken we naar oplossingen die werken!

VERBINDING MAKEN BIJ CULTURELE VERSCHILLEN? HET DIVERSITEIT & INCLUSIE KOMPAS WIJST DE WEG.

Lees er hier alles over.

This slideshow requires JavaScript.

Je kan verder bij de Diversiteitsacademie terecht voor:

Strategische sessies 1-op-1

Ateliers en opleidingen

Procesbegeleiding

Onderzoek en evaluatie

In mijn coaching van medewerkers en teams staan doelgerichtheid, actieve betrokkenheid en verbinding centraal. Het vertrekpunt is waardering voor wat goed gaat. Je start immers niet van nul.

Ik zet activerende werkvormen in en ga concreet met je aan de slag. We zoeken samen naar een antwoord op jouw maat. Nog tijdens het traject besteden we voldoende aandacht aan de transfer naar je dagelijkse praktijk.