Omgaan met verschillen: een nieuwe workshop in de Academie.

Heb jij het ook soms lastig met culturele verschillen? Ga je het gesprek met je collega over waarden op de werkvloer liever uit de weg? Heb je het gevoel dat jij altijd degene bent die moet toegeven? Frustreert het je dat je niet met elke cliënt dezelfde kwaliteit haalt? Gaat je team gebukt onder de misverstanden ?

Laat je niet uitputten door deze problemen, want het kan anders! Dit najaar vind je concrete handvaten, tips en trics, en inspiratie voor je praktijk in de nieuwe workshop

Verbinding maken bij culturele verschillen? Het Diversiteit & Inclusie Kompas wijst de weg.

De Diversiteitsacademie komt naar Mol, Hasselt, Oostende, Leven, Mechelen, Antwerpen, Kortrijk, Gent, Brugge en Brussel. Samen gaan we aan de slag met het gloednieuwe Diversiteit & Inclusie Kompas en zoeken we naar oplossingen die werken! Klik door voor alle praktische info.